Ананас почистен
4170 2500
- Банани
2660 2500
- Вишни
2630 2500
- Грозде
2780 2500
- Диня, почистена
от кората,
нарязана на
порции
6730 3500
- Диня,
непочистена от кората,
нарязана на
порции
5555 5000
- Круши 2630 2500
- Кайсии 2630 2500
- Малини 2840 2500
- Праскови
2630 2500
- Пъпеши,
почистени от семето
и кората 5835 3500
- Пъпеши,
почистени от семето 5175 4500
- Сини сливи
2230 2000
- Портокали
2525 2500
- Череши
2630 2500
- Ябълки
2630 2500
- Ягоди
2630 2500
Пресните плодове -
вишни, кайсии, прскови, сини сливи, череши и ябълки - се измиват с обилно
течаща от душ студена вода.
Ананасът се
почиства от кората и се разрязва на две. Изважда се сърцевината и се нарязва на тънки
полукръгчета, които се подреждат в подходящи десертни чинии, като се спазва
определения грамаж.
Гроздето се
накъсва на малки чепки, измива се под душ и се сервира с чаша вода за
допълнително измиване.
Ягодите се
поставят в гевгир и се измиват в съд със студена вода. Поднасят се с чаша вода за допълнително
измиване.
Няма коментари:
Публикуване на коментар