-Паприкаш - стерилизиран 1600 1600
Тегло на една порция: 300
Химичен състав: Б-14,32 М-35,94 В-22,65 кал.-485,83
Лукът, нарязан на дребно, се задушава в мазнината. Прибавят се последователно и се задушават нарязаните пиперки и червени домани. Задушените зеленчуци се разтилат в тава и покриват с настърганото на ренде сирене, примесено с част от дрено нарязания магданоз. Ястието се залива със сос , приготвен от млякото, брашното и яйцата и малко сол, и се пече в по -силна фурна. Готовия гювеч се поднася поръсен с останалия дребно нарязан магданоз.
- Домати 500 440
- Сирене 350 336
- Яйца ( 5бр.) 250 200
- Кисело мляко 800 776
- Брашно 100 100
- Магданоз 50 35
- Сол 15 15
Тегло на една порция: 300
Химичен състав: Б-14,32 М-35,94 В-22,65 кал.-485,83
Лукът, нарязан на дребно, се задушава в мазнината. Прибавят се последователно и се задушават нарязаните пиперки и червени домани. Задушените зеленчуци се разтилат в тава и покриват с настърганото на ренде сирене, примесено с част от дрено нарязания магданоз. Ястието се залива със сос , приготвен от млякото, брашното и яйцата и малко сол, и се пече в по -силна фурна. Готовия гювеч се поднася поръсен с останалия дребно нарязан магданоз.


Няма коментари:
Публикуване на коментар